Programa Personal (només per a tu)

En els temps que corren, sembla difícil que un es pugui sentir ple, content, estable i satisfet, allò que es coneix com a “feliç”. Des d’aquesta perspectiva, tots estem convidats a treballar-nos internament i actuar de forma directa per enfrontar millor el conjunt de situacions i conflictes vitals que la vida ens disposa. Hem d’aprendre a entendre’ns i estimar-nos, per així ser capaços de reaccionar, fins i tot en situacions d’estrès, d’una manera alegre, prudent i oberta a la comunicació amb els altres, per assolir així la serenor interior, i per poder viure i representar la vida dins d’un marc personal més feliç. Posa llum a la relació existent que hi ha entre tu i la felicitat…

• Aprèn a desenvolupar les teves capacitats personals, expressar emocions, idees i pensaments per enfrontar molt millor les penes i conflictes de la vida, i superar-los. Evoluciona l’empatia, les actituds i la teva forma de ser.

• Aconsegueix potenciar la imaginació, l’observació, la creativitat i l’expressió. Interpreta la realitat de la vida des de diferents angles i extreu-ne, a canvi, el teu propi creixement… i la pau interior.

• Digues prou a l’estancament, a la solitud, a la incapacitat d’enfrontar els problemes i els malsentesos de la vida. Creix com a persona i evoluciona cap a l’Alegria i la felicitat.

Quins seran, per tant, els pensaments, comportaments, hàbits i actituds (TCCHA) que haurem d’adquirir i integrar per aconseguir-ho?

Programa dirigit i coordinat per Oriol Casas i Jordà.

– Freqüència. Si ens és possible, farem les sessions cada setmana, per així poder atendre i assimilar millor les idees i necessitats de cadascú, i poder estar més atents a allò que ens passa en cada moment. Si no et va bé, fes-m’ho saber i m’intentaré adaptar a les teves possibilitats.

– Durada: Les sessions seran sempre aproximadament d’entre 50 minuts i 1h.

– Opcions contemplades (Ara també online):

  1. Individual presencial
  • Individual online
  • “Minigrup” presencial (5-6 persones)
  • Grup online (entre 10 i 15 persones)
  • A domicili (segons distàncies i possibilitats horàries)
  • Terrasses / hotels / cafeteries

– Preus: A consultar segons l’opció desitjada.

– Horaris: Els adaptarem segons les opcions existents i la demanda.

INICIEM CICLE VITAL NOU I PROGRAMES NOUS!!  ATENENT-NOS A LA SITUACIÓ ACTUAL QUE ENS TOCA VIURE, LES INSCRIPCIONS ESTAN OBERTES I LES PLACES SÓN LIMITADES.  NO T’HO PENSIS MASSA I APUNTA’T, QUE ES COL-LAPSA LA DIAGONAL I FARÀS TARD!!

MOLT IMPORTANT!!: Respecte als horaris, no volem crear-te cap maldecap o frustració, ni sentir-te dir allò de “Ooohh, si fos un altre dia…” o “Ooohh, si fos per la tarda i no pel matí…”. Si alguna cosa no són els horaris és “immodificables”: Si et vols apuntar a algún dels programes en format grupal, però no et va bé l’horari, igualment fes-m’ho saber, i si en som uns quants que ens passa el mateix, intentarem, si pot ser, canviar el dia i/o l’hora del programa perquè tu, si tu, puguis venir i demostrar-nos activament que les persones poden arribar a canviar molt si s’ho proposen i s’hi esforcen prou…

Contacta, informa-te’n i apunta-t’hi:

Oriol Casas i Jordà. Psicòleg, coach, fundador i creador de PSIPP.

Tel. 646 04 03 07 (també whatsapp i Telegram).

Mail: oriol.casas@psipp.cat / info@psipp.cat

  • Formats a la Universitat de Barcelona (UB)
  • Associats al Col·legi de Psicòlegs de Catalunya (COPC)
  • Nets, Polits i Desinfectats (NPD)

DISTÀNCIA – GEL – MASCARETA – CUIDA’T – CUIDEM-NOS