Programa Ansietat i Estrès (keep calm…)

Programa orientat a neutralitzar els efectes alienants i tòxics de l’ansietat, l’estrès, la por, i totes les seves variants patològiques. En un món i un moment històric que no són precisament la millor mostra de pau interior i relaxació, intentarem aprendre a parar i relaxar-nos, a enfrontar millor les coses, a resoldre els problemes, a no prendre’ns-ho tant a pit, a no veure mosques on no n’hi ha, i unes quantes coses més… T’hi apuntes?

Aprèn a connectar amb l’angoixa, a enfrontar-la i relaxar-te; descobreix les fonts de l’estrès; atura’t a temps i no et deixis portar pel pànic de les situacions negatives que provoquen el burn-out i l’estat d’ànim variable.

Aconsegueix millorar la teva autoestima, i poder desconnectar el “pilot automàtic” davant de cada percepció viscuda com una gran amenaça.

Digues prou  a la indecisió, la inseguretat crònica, i als estats d’alarma sense causa aparent. Aprèn a fluir i a deixar anar les emocions i les energies que saps que no et convenen…

Quins seran, per tant, els pensaments, comportaments, hàbits i actituds (TCCHA) que haurem d’adquirir i integrar per aconseguir-ho?

Programa dirigit i coordinat per Oriol Casas i Jordà.

– Freqüència: Si ens és possible, farem les sessions cada setmana, per així poder atendre i assimilar millor les idees i necessitats de cadascú, i poder estar més atents a allò que ens passa en cada moment. Si no et va bé, fes-m’ho saber i m’intentaré adaptar a les teves possibilitats.

– Durada: Les sessions seran sempre aproximadament d’entre 50 minuts i 1h.

– Opcions: (Ara també online):

  1. Individual presencial
  • Individual online
  • “Minigrup” presencial (5-6 persones)
  • Grup online (entre 10 i 15 persones)
  • A domicili (segons distàncies i possibilitats horàries)
  • Terrasses / hotels / cafeteries

– Preus: A consultar segons l’opció desitjada.

– Horaris: Els adaptarem segons les opcions existents i la demanda.

INICIEM CICLE VITAL NOU I PROGRAMES NOUS!!  ATENENT-NOS A LA SITUACIÓ ACTUAL QUE ENS TOCA VIURE, LES INSCRIPCIONS ESTAN OBERTES I LES PLACES SÓN LIMITADES.  NO T’HO PENSIS MASSA I APUNTA’T, QUE ES COL-LAPSA LA DIAGONAL I FARÀS TARD!!

MOLT IMPORTANT!!: Respecte als horaris, no volem crear-te cap maldecap o frustració, ni sentir-te dir allò de “Ooohh, si fos un altre dia…” o “Ooohh, si fos per la tarda i no pel matí…”. Si alguna cosa no són els horaris és “immodificables”: Si et vols apuntar a algún dels programes en format grupal, però no et va bé l’horari, igualment fes-m’ho saber, i si en som uns quants que ens passa el mateix, intentarem, si pot ser, canviar el dia i/o l’hora del programa perquè tu, si tu, puguis venir i demostrar-nos activament que les persones poden arribar a canviar molt si s’ho proposen i s’hi esforcen prou…

Contacta, informa-te’n i apunta-t’hi:

Oriol Casas i Jordà. Psicòleg, coach, fundador i creador de PSIPP.

Tel. 646 04 03 07 (també whatsapp i Telegram).

Mail: oriol.casas@psipp.cat / info@psipp.cat

  • Formats a la Universitat de Barcelona (UB)
  • Associats al Col·legi de Psicòlegs de Catalunya (COPC)
  • Nets, Polits i Desinfectats (NPD)

DISTÀNCIA – GEL – MASCARETA – CUIDA’T – CUIDEM-NOS

Psipp