PSIPP (Psicologia, Salut i Progrés Personal)

PSIPP és el projecte personal del psicòleg ORIOL CASAS i JORDÀ, professional de renom i expert en diferents àrees de la psicoteràpia i l’assessorament. En arrel i essència, és un projecte de PSICOLOGIA, de TERÀPIA, d’allò que se’n diu “anar al psicòleg“. És la nostra gran força motriu, sumat als molts anys ja d’experiència, per assolir o re-establir l’estat que tots i totes desitgem: l’equilibri, la serenitat, la salut integral, el sentit de l’existència, l’alegria de viure…

Per això, i per moltes altre raons, PSIPP s’orienta i s’estableix com un projecte de psicologia amb clara i convençuda vocació positiva, integradora i resolutiva, on s’aposta pel benestar, el somriure i l’equilibri integral de la persona des de diferents angles i perspectives. Es pretén incloure, no excloure.

A PSIPP es treballa de forma sinèrgica, des de l’empatia, el respecte, l’amor i l’humor, per trobar les millors SOLUCIONS a cada problema. Per assolir-ho, les opcions i serveis que us oferim inclouen diferents formats: teràpia INDIVIDUAL, de PARELLA, de GRUP; PRESENCIAL, ONLINE, a DOMICILI i en TERRASSES d’HOTEL o CAFETERIES (segons practicitat i disponibilitat)

Alhora, com a l’altra gran força motriu que ens mou, ens orienta i ens dóna sentit, des de PSIPP, durant l’any, us anirem proposant i oferint diferents TALLERS, GRUPS, CURSOS, SEMINARIS O XERRADES dirigits a tots aquells que veieu la vida com un contínuum infinit, com un etern PROGRÉS PERSONAL, i que encara mantingueu viva la inquietud i les ganes de conèixer-vos millor i de relacionar-vos millor amb el món… 

Degut a la situació d’alerta sanitària que estem vivint actualment pel Covid-19, hem hagut de parar, reflexionar, i reformular el mateix projecte, donant-li a PSIPP un nou aire i format, amb les limitacions i adaptacions que això ens comporta.

Iniciem un NOU I AMBICIÓS PROJECTE molt orientat als PROGRAMES TERAPÈUTICS, ja de per sí separats i dividits en temàtiques diferents, perquè així puguis escollir millor segons les teves pròpies inquietuds i problemàtiques personals.

Iniciem programes nous, amb energies noves. Així doncs, les INSCRIPCIONS ESTAN OBERTES. És que t’ho has de rumiar gaire? Informa-te’n i apunta-t’hi!!

Moltes gràcies per la teva atenció!

– Opcions contemplades (Ara també online!!):

  1. Individual presencial
  • Individual online
  • “Minigrup” presencial (5-6 persones)
  • Grup online (entre 10 i 15 persones)
  • A domicili (segons distàncies i possibilitats horàries)
  • Terrasses / hotels / cafeteries

– Preus: A consultar segons l’opció desitjada.

Contacta, informar-te’n i demana hora:

Oriol Casas i Jordà. Psicòleg, coach, fundador i creador de PSIPP.

Tel. 646 04 03 07 (també Whatsapp i Telegram).

Mail: oriol.casas@psipp.cat / info@psipp.cat

  • Formats a la Universitat de Barcelona (UB)
  • Associats al Col·legi de Psicòlegs de Catalunya (COPC)
  • Nets, Polits i Desinfectats (NPD)

DISTÀNCIA – GEL – MASCARETA – CUIDA’T – CUIDEM-NOS