Programa Psicologia Positiva (gratitud i optimisme…)

Aquest programa està pensat per veure i viure la Psicologia Positiva en acció. A partir i a través d’exercicis clars i directes, intentarem sentir el batec dels eixos principals d’aquesta disciplina, així com gaudir molt més de la vida. Viure el passat d’una forma plena i constructiva; estimar millor i sentir l’amor per la vida i pels demés; poder perdonar i alliberar-te de rancúnies; obrir-te a relacions personals més positives i alegres… Són quatre exemples del què volem que aconsegueixis amb aquest programa. Sona bé…

Aprèn a actuar de forma conscient, amb l’objectiu de fer d’aquest món un lloc millor, per a tu i per tots els qui t’envolten, persones més íntegres i exitoses i, alhora, lliures d’emocions i pensaments negatius.

Aconsegueix dominar les estratègies que et donen benestar. Crea experiències, trets i actituds positives per millora la teva qualitat de vida, així com la dels altres, i també la del planeta.

Digues prou a la infelicitat, la negativitat general i personal. Elimina el pessimisme i les partícules més tòxiques i negatives per equilibrar l’estat d’ànim i generar un entorn molt més sostenible i saludable.

Quins seran, per tant, els pensaments, comportaments, hàbits i actituds (TCCHA) que haurem d’adquirir i integrar per aconseguir-ho?

Programa dirigit i coordinat per Oriol Casas i Jordà.

– Freqüència: Si ens és possible, farem les sessions cada setmana, per així poder atendre i assimilar millor les idees i necessitats de cadascú, i poder estar més atents a allò que ens passa en cada moment. Si no et va bé, fes-m’ho saber i m’intentaré adaptar a les teves possibilitats. S’ha de ser positius…

– Durada: Les sessions seran sempre aproximadament d’entre 50 minuts i 1h.

– Opcions contemplades (Ara també online):

  1. Individual presencial
  • Individual online
  • “Minigrup” presencial (5-6 persones)
  • Grup online (entre 10 i 15 persones)
  • A domicili (segons distàncies i possibilitats horàries)
  • Terrasses / hotels / cafeteries

– Preus: A consultar segons l’opció desitjada.

– Horaris: Els adaptarem segons les opcions existents i la demanda.

INICIEM CICLE VITAL NOU I PROGRAMES NOUS!!  ATENENT-NOS A LA SITUACIÓ ACTUAL QUE ENS TOCA VIURE, LES INSCRIPCIONS ESTAN OBERTES I LES PLACES SÓN LIMITADES.  NO T’HO PENSIS MASSA I APUNTA’T, QUE ES COL·LAPSA LA DIAGONAL I FARÀS TARD!!

MOLT IMPORTANT!!: Respecte als horaris, no volem crear-te cap maldecap o frustració, ni sentir-te dir allò de “Ooohh, si fos un altre dia…” o “Ooohh, si fos per la tarda i no pel matí…”. Si alguna cosa no són els horaris és “immodificables”: Si et vols apuntar a algún dels programes en format grupal, però no et va bé l’horari, igualment fes-m’ho saber, i si en som uns quants que ens passa el mateix, intentarem, si pot ser, canviar el dia i/o l’hora del programa perquè tu, si tu, puguis venir i demostrar-nos activament que les persones poden arribar a canviar molt si s’ho proposen i s’hi esforcen prou…

Contacta, informa-te’n i apunta-t’hi:

Oriol Casas i Jordà. Psicòleg, coach, fundador i creador de PSIPP.

Tel. 646 04 03 07 (també whatsapp i Telegram).

Mail: oriol.casas@psipp.cat / info@psipp.cat

  • Formats a la Universitat de Barcelona (UB)
  • Associats al Col·legi de Psicòlegs de Catalunya (COPC)
  • Nets, Polits i Desinfectats (NPD)

DISTÀNCIA – GEL – MASCARETA – CUIDA’T – CUIDEM-NOS

Psipp