Programa Emocions Tòxiques (respira fons…)

Aquest programa és perquè prenguis consciència de que la teva vida emocional és molt important, ja que determina en gran manera els teus sentiments de felicitat, estabilitat i plenitud. El món és ben ple de persones deprimides, angoixades, híper-sensibles, enfadades, preocupades, envejoses, amb massa por… La vida diària exigeix de nosaltres un gran ventall d’interpretacions emocionals, i el teu benestar afectiu està totalment supeditat al control de les emocions negatives. El cap fred a l’hora d’enfrontar i gestionar les vivències tòxiques quotidianes es fa més que necessari…

Aprèn a distingir les emocions negatives o “tòxiques”, i a identificar els moments o les situacions que més et deixes portar per elles, o que no pots controlar i acaba sent una vivència desagradable i dolorosa.

Aconsegueix estimar-te prou, ser coherent amb tu mateix, i posar el cor, l’ànima i el caràcter en tot allò que t’agrada, et fa feliç i et genera emocions positives.

Digues prou als desastres psicològics i emocionals, a les bombes tòxiques diàries, a les relacions fosques i neuròtiques, a les trencadisses relacionals i, sobretot, a la frustració personal i el dolor derivats de la mala gestió de les emocions tòxiques o negatives.

Quins seran, per tant, els pensaments, comportaments, hàbits i actituds (TCCHA) que haurem d’adquirir i integrar per aconseguir-ho?

Programa dirigit i coordinat per Oriol Casas i Jordà.

– Freqüència: Si ens és possible, farem les sessions cada setmana, per així poder atendre i assimilar millor les idees i necessitats de cadascú, i poder estar més atents a allò que ens passa en cada moment. Si no et va bé, fes-m’ho saber i m’intentaré adaptar a les teves possibilitats, sense prendre mal ni intoxicar-nos.

– Durada: Les sessions seran sempre aproximadament d’entre 50 minuts i 1h.

– Opcions contemplades (Ara també online):

  1. Individual presencial
  • Individual online
  • “Minigrup” presencial (5-6 persones)
  • Grup online (entre 10 i 15 persones)
  • A domicili (segons distàncies i possibilitats horàries)
  • Terrasses / hotels / cafeteries

– Preus: A consultar segons l’opció desitjada.

– Horaris: Els adaptarem segons les opcions existents i la demanda.

INICIEM CICLE VITAL NOU I PROGRAMES NOUS!!  ATENENT-NOS A LA SITUACIÓ ACTUAL QUE ENS TOCA VIURE, LES INSCRIPCIONS ESTAN OBERTES I LES PLACES SÓN LIMITADES.  NO T’HO PENSIS MASSA I APUNTA’T, QUE ES COL·LAPSA LA DIAGONAL I FARÀS TARD!!

MOLT IMPORTANT!!: Respecte als horaris, no volem crear-te cap maldecap o frustració, ni sentir-te dir allò de “Ooohh, si fos un altre dia…” o “Ooohh, si fos per la tarda i no pel matí…”. Si alguna cosa no són els horaris és “immodificables”: Si et vols apuntar a algún dels programes en format grupal, però no et va bé l’horari, igualment fes-m’ho saber, i si en som uns quants que ens passa el mateix, intentarem, si pot ser, canviar el dia i/o l’hora del programa perquè tu, si tu, puguis venir i demostrar-nos activament que les persones poden arribar a canviar molt si s’ho proposen i s’hi esforcen prou…

Conctacta, informa-te’n i apunta-t’hi:

Oriol Casas i Jordà. Psicòleg, coach, fundador i creador de PSIPP.

Tel. 646 04 03 07 (també whatsapp i Telegram).

Mail: oriol.casas@psipp.cat / info@psipp.cat

  • Formats a la Universitat de Barcelona (UB)
  • Associats al Col·legi de Psicòlegs de Catalunya (COPC)
  • Nets, Polits i Desinfectats (NPD)

DISTÀNCIA – GEL – MASCARETA – CUIDA’T – CUIDEM-NOS

Psipp