Programa Triomfa (aconsegueix objectius)

Aquest programa està pensat perquè aconsegueixis tot allò que vols aconseguir. Tots sabem quin tipus de persona volem ser, però, per desgràcia, no sempre resulta fàcil ser precisament aquesta persona. Tu i cadascú de nosaltres tenim els nostres hàbits ben instal·lats, i estem exposats contínuament a factors que determinen el nostre comportament. I aquests hàbits a vegades ens resulten útils, i moltes altres no. Sí, sembla que moure’t amb cert èxit per aquest autèntic camp de mines per arribar a ser aquella persona que vols ser pot ser una autèntica quimera i un desafiament en majúscules. Però… t’imagines que ho aconseguim?

Aprèn a  integrar i posar en pràctica moltes de les estratègies de les que disposes per fer que la teva vida sigui molt més plena i satisfactòria, tant a la feina com a casa, les relacions, la salut o els diners. 

Aconsegueix posar sota control tots aquells hàbits i factors, interns i externs, que composen la llavor i gran causa de la petita, però alhora enorme, simple diferència entre tenir èxit i fracassar a la vida.   

Digues prou a  la insatisfacció, a l’ansietat, la depressió, i a una perspectiva sense futur. Posa fi a tots els obstacles que impedeixen que facis el que vols fer, i siguis la persona que vols ser. 

Quins seran, per tant, els pensaments, comportaments, hàbits i actituds (TCCHA) que haurem d’adquirir i integrar per aconseguir-ho?

Programa dirigit i coordinat per Oriol Casas i Jordà.

– Freqüència: Si ens és possible, farem les sessions cada setmana, per així poder atendre i assimilar millor les idees i necessitats de cadascú, i poder estar més atents a allò que ens passa en cada moment. Si no et va bé, fes-m’ho saber i m’intentaré adaptar a les teves possibilitats.

– Durada: Les sessions seran sempre aproximadament d’entre 50 minuts i 1h.

– Opcions (Ara també online):

  1. Individual presencial
  • Individual online
  • “Minigrup” presencial (5-6 persones)
  • Grup online (entre 10 i 15 persones)
  • A domicili (segons distàncies i possibilitats horàries)
  • Terrasses / hotels / cafeteries

– Preus: A consultar segons l’opció desitjada.

– Horaris: Els adaptarem segons les opcions existents i la demanda.

INICIEM CICLE VITAL NOU I PROGRAMES NOUS!!  ATENENT-NOS A LA SITUACIÓ ACTUAL QUE ENS TOCA VIURE, LES INSCRIPCIONS ESTAN OBERTES I LES PLACES SÓN LIMITADES.  NO T’HO PENSIS MASSA I APUNTA’T, QUE ES COL·LAPSA LA DIAGONAL I FARÀS TARD!!

MOLT IMPORTANT!!: Respecte als horaris, no volem crear-te cap maldecap o frustració, ni sentir-te dir allò de “Ooohh, si fos un altre dia…” o “Ooohh, si fos per la tarda i no pel matí…”. Si alguna cosa no són els horaris és “immodificables”: Si et vols apuntar a algún dels programes en format grupal, però no et va bé l’horari, igualment fes-m’ho saber, i si en som uns quants que ens passa el mateix, intentarem, si pot ser, canviar el dia i/o l’hora del programa perquè tu, si tu, puguis venir i demostrar-nos activament que les persones poden arribar a canviar molt si s’ho proposen i s’hi esforcen prou…

Contacta, informa-te’n i apunta-t’hi:

Oriol Casas i Jordà. Psicòleg, coach, fundador i creador de PSIPP.

Tel. 646 04 03 07 (també whatsapp i Telegram).

Mail: oriol.casas@psipp.cat / info@psipp.cat

  • Formats a la Universitat de Barcelona (UB)
  • Associats al Col·legi de Psicòlegs de Catalunya (COPC)
  • Nets, Polits i Desinfectats (NPD)

DISTÀNCIA – GEL – MASCARETA – CUIDA’T – CUIDEM-NOS

Psipp