Programa Abundància i Atracció (La Quàntica en acció)

Aquest programa és perquè connectis amb les lleis de la física i la psicologia quàntica i, tot desafiant la més pura i aparent lògica, encetis un camí de canvi profund i regeneració interna, de perdó, coherència, aprenentatge i optimisme que t’ajudi a viure la vida i les coses del tot en positiu, fet que facilitarà de forma directa que es generi abundància en el teu cercle més immediat, i es vegin atretes cap a tu totes aquelles coses, emocions i persones que el teu cor sap que desitges.

Aprèn a fixar el teu pensament, buidar la teva negativitat, focalitzar la teva energia i, així, atraure a la teva vida molt més del que vols i molt menys del que no vols.

Aconsegueix trencar els cicles negatius, redefinir clara i exactament les coses que vols al teu voltant, superar aquelles pors i creences enquistades que t’impedeixen avançar, re-programar les teves idees i pensaments i deixar-te fluir per rebre allò que desitges.

Digues prou a la frustració crònica, a la mancança de les coses que sents que et falta, a la negativitat, a les queixes, als “si jo fos…” i a la sensació de pobresa interna. Allibera’t dels pesos interiors, perdona’t i marca’t el compromís de la via a seguir.

Quins seran, per tant, els pensaments, comportaments, hàbits i actituds (TCCHA) que haurem d’adquirir i integrar per aconseguir-ho?

Programa dirigit i coordinat per Oriol Casas i Jordà.

– Freqüència: Si ens és possible, farem les sessions cada setmana, per així poder atendre i assimilar millor les idees i necessitats de cadascú, i poder estar més atents a allò que ens passa en cada moment. Si no et va bé, fes-m’ho saber i m’intentaré adaptar a les teves possibilitats, tot atraient un nou horari…

– Durada: Les sessions seran sempre aproximadament d’entre 50 minuts i 1h.

– Opcions contemplades (Ara també online):

  1. Individual presencial
  • Individual online
  • “Minigrup” presencial (5-6 persones)
  • Grup online (entre 10 i 15 persones)
  • A domicili (segons distàncies i possibilitats horàries)
  • Terrasses / hotels / cafeteries

– Preus: A consultar segons l’opció desitjada.

– Horaris: Els adaptarem segons les opcions existents i la demanda.

INICIEM CICLE VITAL NOU I PROGRAMES NOUS!!  ATENENT-NOS A LA SITUACIÓ ACTUAL QUE ENS TOCA VIURE, LES INSCRIPCIONS ESTAN OBERTES I LES PLACES SÓN LIMITADES.  NO T’HO PENSIS MASSA I APUNTA’T, QUE ES COL·LAPSA LA DIAGONAL I FARÀS TARD!!

MOLT IMPORTANT!!: Respecte als horaris, no volem crear-te cap maldecap o frustració, ni sentir-te dir allò de “Ooohh, si fos un altre dia…” o “Ooohh, si fos per la tarda i no pel matí…”. Si alguna cosa no són els horaris és “immodificables”: Si et vols apuntar a algún dels programes en format grupal, però no et va bé l’horari, igualment fes-m’ho saber, i si en som uns quants que ens passa el mateix, intentarem, si pot ser, canviar el dia i/o l’hora del programa perquè tu, si tu, puguis venir i demostrar-nos activament que les persones poden arribar a canviar molt si s’ho proposen i s’hi esforcen prou…

Contacta, informa-te’n i apunta-t’hi:

Oriol Casas i Jordà. Psicòleg, coach, fundador i creador de PSIPP.

Tel. 646 04 03 07 (també whatsapp i Telegram).

Mail: oriol.casas@psipp.cat / info@psipp.cat

  • Formats a la Universitat de Barcelona (UB)
  • Associats al Col·legi de Psicòlegs de Catalunya (COPC)
  • Nets, Polits i Desinfectats (NPD)

DISTÀNCIA – GEL – MASCARETA – CUIDA’T – CUIDEM-NOS

Psipp