Programa Motiva’t (posa’t en marxa…)

Aquest programa és per ajudar-te a posar-te en marxa. La motivació és un dels aspectes més claus i cabdals dins dels processos humans pròpiament dits, ja que els “motius” constitueixen els autèntics estímuls per a l’acció en les diferents àrees d’interès o necessitats de la vida. Podem definir l’auto-motivació com aquella capacitat auto-induïda per arribar a realitzar les activitats i els objectius que t’havies proposat, a pesar de tots els obstacles, el desànim, i les pròpies crisis personals. És un autèntic Motor que ens impulsa dia sí i dia també a persistir, a pesar de tot, en l’auto-realització i la millora contínua… Si et costa motivar-te i posar-te en marxa, o fa temps que et sents estancat i no prens cap direcció, aquest programa pot ser per a tu.

Aprèn a determinar i fixar objectius, metes i propòsits, sense caure en el cansament, el desànim o la desesperació, propis dels obstacles, impediments, o les rutines negatives inherents a la vida quotidiana.

Aconsegueix activar-te mitjançant nous hàbits i actituds, conscient de tot el què et passa, de tot el que sents, i de tots els sabotejadors que pretenen mantenir-te en un estat de paràlisi. Revaloritza allò que fas per donar-li un nou sentit a l’existència.

Digues prou a la sensació profonda de fracàs, a la depressió, a la baixa autoestima, a la negativitat, i a sentir-te més paralitzat i enlentit que una vaca pasturant i prenent el sol en un prat de la Cerdanya…

Quins seran, per tant, els pensaments, comportaments, hàbits i actituds (TCCHA) que haurem d’adquirir i integrar per aconseguir-ho?

Programa dirigit i coordinat per Oriol Casas i Jordà.

– Freqüència: Si ens és possible, farem les sessions cada setmana, per així poder atendre i assimilar millor les idees i necessitats de cadascú, i poder estar més atents a allò que ens passa en cada moment. Si no et va bé, fes-m’ho saber i m’intentaré adaptar a les teves possibilitats.

– Durada: Les sessions seran sempre aproximadament d’entre 50 minuts i 1h.

– Opcions contemplades (Ara també online):

  1. Individual presencial
  • Individual online
  • “Minigrup” presencial (5-6 persones)
  • Grup online (entre 10 i 15 persones)
  • A domicili (segons distàncies i possibilitats horàries)
  • Terrasses / hotels / cafeteries

– Preus: A consultar segons l’opció desitjada.

– Horaris: Els adaptarem segons les opcions existents i la demanda.

INICIEM CICLE VITAL NOU I PROGRAMES NOUS!!  ATENENT-NOS A LA SITUACIÓ ACTUAL QUE ENS TOCA VIURE, LES INSCRIPCIONS ESTAN OBERTES I LES PLACES SÓN LIMITADES.  NO T’HO PENSIS MASSA I APUNTA’T, QUE ES COL·LAPSA LA DIAGONAL I FARÀS TARD!!

MOLT IMPORTANT!!: Respecte als horaris, no volem crear-te cap maldecap o frustració, ni sentir-te dir allò de “Ooohh, si fos un altre dia…” o “Ooohh, si fos per la tarda i no pel matí…”. Si alguna cosa no són els horaris és “immodificables”: Si et vols apuntar a algún dels programes en format grupal, però no et va bé l’horari, igualment fes-m’ho saber, i si en som uns quants que ens passa el mateix, intentarem, si pot ser, canviar el dia i/o l’hora del programa perquè tu, si tu, puguis venir i demostrar-nos activament que les persones poden arribar a canviar molt si s’ho proposen i s’hi esforcen prou…

Contacta, informa-te’n i apunta-t’hi:

Oriol Casas i Jordà. Psicòleg, coach, fundador i creador de PSIPP.

Tel. 646 04 03 07 (també whatsapp y Telegram).

Mail: oriol.casas@psipp.cat / info@psipp.cat

  • Formats a la Universitat de Barcelona (UB)
  • Associats al Col·legi de Psicòlegs de Catalunya (COPC)
  • Nets, Polits i Desinfectats (NPD)

DISTÀNCIA – GEL – MASCARETA – CUIDA’T – CUIDEM-NOS

Psipp