Programa Autoestima (estima’t de debò)

T’hem preparat un programa d’autoestima perquè t’estimis més i sàpigues distingir què és i què no és l’autoestima saludable. Perquè és hora de viure tranquil, amb més consciència d’un mateix, amb responsabilitat i acceptació, allò que a molts costa tant. Aparta la culpa, la ira, la por, l’enveja i altres emocions tòxiques, i sigues tu mateix: viu de forma autèntica i desenvolupa comportaments i hàbits de sana autoestima.

Aprèn a ser tu mateix sense mirar enrere; a entendre i acceptar els teus dons… i les teves limitacions. Practica el fet d’acceptar i valorar a la personeta que veus quan et mires al mirall, tot guiant-la i ajudant-la a somriure i a gaudir de la vida.

Aconsegueix créixer cap amunt. Marca’t fites, grans, mitjanes i petites, i assoleix-les. Si et coneixes bé i t’estimes, tot és més fàcil, aprecies més les coses i et relaciones millor…

Digues prou a la confusió, a la falta d’il·lusió i energia positiva, a la insatisfacció de no ser qui ets ni arribar on vols. Engeguem motors… t’hi apuntes?

Quins seran, per tant, els pensaments, comportaments, hàbits i actituds (TCCHA) que haurem d’adquirir i integrar per aconseguir-ho?

Programa dirigit i coordinat per Oriol Casas i Jordà.

– Freqüència: Si ens és possible, farem les sessions cada setmana, per així poder atendre i assimilar millor les idees i necessitats de cadascú, i poder estar més atents a allò que ens passa en cada moment. Si no et va bé, fes-m’ho saber i m’intentaré adaptar a les teves possibilitats.

– Durada: Les sessions seran sempre aproximadament d’entre 50 minuts i 1h.

– Opcions: (Ara també online):

  1. Individual presencial
  • Individual online
  • “Minigrup” presencial (5-6 persones)
  • Grup online (entre 10 i 15 persones)
  • A domicili (segons distàncies i possibilitats horàries)
  • Terrasses / hotels / cafeteries

– Preus: A consultar segons l’opció desitjada.

– Horaris: Els adaptarem segons les opcions existents i la demanda.

INICIEM CICLE VITAL NOU I PROGRAMES NOUS!!  ATENENT-NOS A LA SITUACIÓ ACTUAL QUE ENS TOCA VIURE, LES INSCRIPCIONS ESTAN OBERTES I LES PLACES SÓN LIMITADES.  NO T’HO PENSIS MASSA I APUNTA’T, QUE ES COL·LAPSA LA DIAGONAL I FARÀS TARD!!

MOLT IMPORTANT!!: Respecte als horaris, no volem crear-te cap maldecap o frustració, ni sentir-te dir allò de “Ooohh, si fos un altre dia…” o “Ooohh, si fos per la tarda i no pel matí…”. Si alguna cosa no són els horaris és “immodificables”: Si et vols apuntar a algún dels programes en format grupal, però no et va bé l’horari, igualment fes-m’ho saber, i si en som uns quants que ens passa el mateix, intentarem, si pot ser, canviar el dia i/o l’hora del programa perquè tu, si tu, puguis venir i demostrar-nos activament que les persones poden arribar a canviar molt si s’ho proposen i s’hi esforcen prou…

Contacta, informa-te’n i apunta-t’hi:

Oriol Casas i Jordà. Psicòleg, coach, creador i fundador de PSIPP.

Tel. 646 04 03 07 (també whatsapp i Telegram).

Mail: oriol.casas@psipp.cat / info@psipp.cat

  • Formats a la Universitat de Barcelona (UB)
  • Associats al Col·legi de Psicòlegs de Catalunya (COPC)
  • Nets, Polits i Desinfectats (NPD)

DISTÀNCIA – GEL – MASCARETA – CUIDA’T – CUIDEM-NOS

Psipp