Grup de Meditació Creativa

Meditació Creativa
Meditació Creativa

GRUP DE MEDITACIÓ CREATIVA

 

T’oferim un grup profund i relaxat per, a través de petites visualitzacions guiades, puguis entrar en el teu interior i sentir-te millor amb tu mateix i amb el què t’envolta… sona bé, oi?

 

– Aprèn a desenvolupar unes perspectives vitals més optimistes, tant de pensament com de sentiment, i a prendre contacte amb el teu Jo més profund.

 

– Aconsegueix, amb la visualització creativa, viure aquí i ara. Utilitza la teva força interior per fer créixer la capacitat d’estimar, en canvi de viure sotmès als ressentiments i les pors.

 

– Digues prou a pors, angoixes, malestars i insatisfaccions. Prèn nous significats i obre la porta a la teva saviesa interior.

 

Entre d’altres àrees, abordarem:

 

– El JO profund

– El Nen/a interior

– Salut, amor i perdó

– Objectius vitals

– Superació personal

– Alegria i creativitat

– I molt més!…

 

Grup dirigit i coordinat per Oriol Casas i Jordà

 

– Freqüència quinzenal. Farem les sessions cada 15 dies, per així poder aplicar o assimilar més temps les pautes o idees del dia anterior, i poder-nos també explicar més coses o experiències.

– Durada: Les sessions seran sempre d’aproximadament 1:30h.

– Preu: 30€ / sessió.

– Dimensions. grup entre 6 i 18 persones.

– Horari: Els Dijous a les 14h. Apunta-t’hi!!!

 

INICIEM GRUPS NOUS!!  INSCRIPCIONS OBERTES!!  PLACES LIMITADES!!  NO T’HO PENSIS GAIRE I APUNTA’T!!

 

MOLT IMPORTANT!!: Els horaris són els que són, però no volem crear-te cap maldecap o frustració, ni sentir de la teva boca allò de “Ooohh, si fos un altre dia…” o “Ooohh, si fos per la tarda i no pel matí…”. Si alguna cosa no són els horaris és “immodificables”: Si et vols apuntar a un grup, però no et va bé l’horari, igualment fes-nos-ho saber, i si en som uns quants que ens passa el mateix, intentarem, si pot ser, canviar el dia i/o l’hora del grup perquè tu, si tu, puguis venir i demostrar-nos activament que les persones poden arribar a canviar molt si s’ho proposen i s’hi esforcen…!!!

 

Per informació i apuntar-te al grup:

 

Oriol Casas i Jordà. Psicòleg i director de PSIPP.

Tel. 931257868 / 646 04 03 07 (watsapp).

Mail: info@psipp.cat

 

logopsipp-300x75