Grup per Resoldre millor els Conflictes

Resoldre Conflictes
Resoldre Conflictes

 

GRUP PER RESOLDRE MILLOR ELS CONFLICTES

 

– Aprèn a desenvolupar les teves capacitats personals, expressar emocions, idees i pensaments per enfrontar molt millor els teus conflictes. Evoluciona l’empatia, les actituds i la teva forma de ser.

– Aconsegueix potenciar la imaginació, l’observació, la creativitat i l’expressió oral i corporal. Interpreta la realitat des de diferents angles i extreu-ne, a canvi, el teu propi creixement… I la pau interior.

– Digues prou a l’estancament, a la solitud, a la incapacitat d’enfrontar els problemes i els malsentesos. Creix com a persona i deixa de pensar que sempre tens la raó!

 

En els temps que corren, tots estem convidats a actuar de forma directa per treballar millor els conflictes. Hem d’aprendre a reaccionar, fins i tot en situacions d’estrés, d’una manera prudent i oberta a la comunicació, per aconseguir la comprensió mútua, i per poder viure i representar els conflictes dins d’un marc personal més segur.

Posem llum a la relació existent que hi ha entre els conceptes de pèrdua, sentiments ferits i agressió física o verbal…

 

Entre d’altres coses, abordarem:

 

. L’agressió i la provocació.

– El rebuig i la frustració.

– Diferències i molèsties de tot tipus.

– Negociacions personals.

– Conflictes intra-grups.

– Conflctes inter-grups.

– I molt més…

 

Grup dirigit (policialment) per Oriol Casas i Jordà. 

 

– Freqüència quinzenal. Farem les sessions cada 15 dies, per així poder aplicar o assimilar més temps les pautes o idees del dia anterior, i poder-nos també explicar més coses o experiències.

– Durada: Les sessions seran sempre d’aproximadament 1:30h.

– Preu: 30€ / sessió.

– Dimensions. Grup entre 6 i 18 persones.

– Horaris: 1) Dilluns a les 17h. 2) Divendres a les 14h. Apunta-t’hi!!!

 

INICIEM GRUPS NOUS!!  INSCRIPCIONS OBERTES!!  PLACES LIMITADES!!  NO T’HO PENSIS GAIRE I APUNTA’T!!

 

MOLT IMPORTANT!!: Els horaris són els que són, però no volem crear-te cap maldecap o frustració, ni sentir de la teva boca allò de “ooohh, si fos un altre dia…” o “ooohh, si fos per la tarda i no pel matí…”. Si alguna cosa no són els horaris és “immodificables”: Si et vols apuntar a un grup, però no et va bé l’horari, igualment fes-nos-ho saber, i si en som uns quants que ens passa el mateix, intentarem, si pot ser, canviar el dia i/o l’hora del grup perquè tu, si tu, puguis venir i demostrar-nos activament que les persones poden arribar a canviar molt si s’ho proposen i s’hi esforcen…!!!

 

Per informació i apuntar-te al grup:

 

Oriol Casas i Jordà. Psicòleg i director de PSIPP.

Tel. 931257868 / 646 04 03 07 (watsapp).

Mail: oriol.casas@psipp.cat

 

logopsipp-300x75