Inici

Dptx1

PSIPP és la consulta privada del psicòleg ORIOL CASAS i JORDÀ, professional de renom i expert en diferents àrees de la psicoteràpia i l’assessorament. En arrel i essència, és un centre de PSICOLOGIA, de teràpia, d’allò que se’n diu “anar al psicòleg“. És la nostra primera força motriu, però els anys d’experiència ensenyen moltes coses, i entre d’elles potser alguna gran veritat: Que no pots, ni molt menys, deixar de banda altres especialitats curatives o de la SALUT per assolir o re-establir l’estat que tots desitgem: l’equilibri, la salut integral, el sentit de l’existència, l’alegria de viure…

Per això, i per moltes altre raons de pes, PSIPP neix i s’estableix com un centre de psicologia amb convençuda vocació MULTI-DISCIPLINAR, i on s’aposta pel benestar i l’equilibri integral de la persona des de diferents angles i perspectives. Volem incloure, no excloure.

Des de la consulta de Psicologia PSIPP, si així ho necessites, et recomanarem bons professionals especialistes en diferents àmbits de la salut, que son la nostra segona força motriu, ja siguin de la MEDICINA més tradicional, com de la SALUT HOLÍSTICA, l’educació o d’altres àrees ( fisioteràpia, osteopatia, ioga terapèutic, dietètica, homeopatia, acupuntura, etc.)

saletadsptx

PSIPP és una consulta de psicologia on es treballa conjuntament, de forma sinèrgica, per trobar les millors SOLUCIONS a cada problema. Per assolir-ho, els serveis que us oferim inclouen teràpia INDIVIDUAL, de PARELLA, de FAMÍLIA o de GRUP.

Alhora, i com a tercera força motriu, des de PSIPP durant tot l’any us anirem proposant i oferint diferents CURSOS, TALLERS, GRUPS, SEMINARIS O XERRADES dirigits a tots aquells que veieu la vida com un contínuum infinit, com un etern PROGRÉS PERSONAL, que mantingueu encara viva la inquietud i les ganes de conèixer-vos millor i de relacionar-vos millor amb el món… US HI ESPEREM!!!

Iniciem un NOU I AMBICIÓS PROJECTE molt orientat als GRUPS, TANT TERAPÈUTICS COM LÚDICS. Iniciem grups nous, i les INSCRIPCIONS ESTAN OBERTES. És que t’ho has de rumiar gaire? Corre corre, que es col.lapsa la Diagonal, haha… Informa-te’n i apunta-t’hi!!

Mail: oriol.casas@psipp.cat / info@psipp.cat

Telf: 646 04 03 07 (també watsapp)

Moltes gràcies per la vostra atenció!

logopsipp-300x75