Teràpia de grup

Grups

 

A PSIPP disposem d’un bon nombre de Grups Terapèutics al teu servei, perquè puguis créixer, avançar, millorar, cridar, plorar, deixar-te anar, somriure, conèixer, sentir, emocionar-te, parlar, escoltar, i uns quants verbs més… entre ells, està clar, el que més ens agrada: curar-te.

Busca i regira, que de ben segur trobaràs el que millor s’adapti a tu i als problemes que t’angoixen. Esperem que siguin del teu gust i que això sigui només el principi d’una bonica amistat.

Iniciem projecte i obrim grups nous o redefinits:

 

INICIEM GRUPS NOUS!!  INSCRIPCIONS OBERTES!!  PLACES LIMITADES!!  NO T’HO PENSIS GAIRE I APUNTA’T!!

 

MOLT IMPORTANT!!: Els horaris són els que són, però no volem crear-te cap maldecap o frustració, ni sentir de la teva boca allò de “ooohh, si fos un altre dia...” o “ooohh, si fos per la tarda i no pel matí...”. Si alguna cosa no són els horaris és “immodificables”: Si et vols apuntar a un grup, però no et va bé l’horari, igualment fes-nos-ho saber, i si en som uns quants que ens passa el mateix, intentarem, si pot ser, canviar el dia i/o l’hora del grup perquè tu, si tu, puguis venir i demostrar-nos activament que les persones poden arribar a canviar molt si s’ho proposen i s’hi esforcen…!!!

 

Per informació i apuntar-te als grups:

 

Mail: info@psipp.cat / oriol.casas@psipp.cat

Tel. 931257868 / 646 04 03 07 (watsapp).

 

logopsipp-300x75