Aprèn a parlar en públic

Portafoscor

APRÈN A PARLAR EN PÚBLIC

Tots som plenament conscients de que parlar correctament en públic és, sens dubte, una de les arts professionals i socials més difícils i alhora rellevants. És evident que no saber-ne, o mostrar a l’auditori una clara falta de domini al respecte, pot fer que perdem coses importants, com grans oportunitats acadèmiques, laborals, o fins i tot personals.

No ser hàbil en la comunicació en públic pot repercutir en pèrdues de competitivitat, eficàcia, vendes i moltes altres conseqüències pràctiques. I també, és clar, en la pèrdua de nom, d’imatge i de marca potencial, per molt brillant que un sigui intel.lectualment, o molt “expert” que un sigui en “petit comitè”.

Parlar bé en públic és una de les grans assignatures pendents de molts professionals i directius d’aquest país, i la causa principal probablement estigui en l’educació, ja que encara avui dia un pot recórrer quasi totes les etapes del currículum sense haver de fer cap presentació en especial, ni dominar en cap cas les bases de la comunicació en públic, davant d’un auditori.

I com que l’element principal de tota comunicació en públic ets tu, el propi protagonista, a PSIPP et proposem aquest curs bàsic, per millorar les teves habilitats, i perquè puguis dominar els elements fonamentals d’una xerrada o una presentació. Prestarem atenció a diferents àmbits:

– Principis de la comunicació

– La força de la idea i la lògica comercial

– Lleis d’atenció i credibilitat

– Públic i expectatives

– Mirar als ulls, somriure, i altres tècniques

– Errors garrafals i moments de “pànic”

– L’estructura del discurs

– Eines fàcils i útils

– Diferents formats de presentació

– Etc.

Curs impartit per Oriol Casas i Jordà. 

Horari: a determinar

Data d’inici pròxim curs: a determinar

Preu: a consultar (es dirà en veu alta i mirant als ulls!!)

Apunta-t’hi!!

Iniciem un NOU I AMBICIÓS PROJECTE molt orientat als GRUPS, TANT TERAPÈUTICS COM LÚDICS. Iniciem GRUPS NOUS, i les INSCRIPCIONS ESTAN OBERTES. És possible, per tant, per circumstàncies òbvies, que alguns CURSOS I TALLERS pateixin alteracions i puguin ser “postergats” fins a nova indicació… Informa-te’n i apunta-t’hi!!

Per informació i apuntar-te al curs:

Oriol Casas i Jordà. Psicòleg i director de PSIPP.

Mail: oriol.casas@psipp.cat / info@ psipp.cat

Telf: 646 04 03 07 (també watsapp).

logopsipp-300x75