Teràpia d’Acceptació i Compromís (ACT)

llibertat-groc

TERÀPIA D’ACCEPTACIÓ I COMPROMÍS (ACT)

L’ACT és una forma de teràpia experiencial, conductual i cognitiva, basada en la teoria del marc relacional del llenguatge i la cognició humanes.

Representa i ens dóna una perspectiva sobre la psicopatologia humana que dóna èmfasi al paper central de l’Evitació de l’Experiència, la fusió (i fisió) cognitiva, l’absència o fragilitat dels valors més importants i, com a conseqüència, la rigidesa interna i l’ineficàcia conductual resultants.

L’ACT no es limita a complir un protocol específic, una sèrie de metàfores i un seguit d’exercicis a una cultura, llenguatge i problema particular. Intenta fer una aproximació més general, on es pugui innovar i combinar-se altres procediments, idees i conceptes.

El distanciament, així com l’acceptació sense compromís, tenen realment poc sentit humà. En l’ACT prenen rellevància, per una part, les emocions, la compassió, els valors i el sentit espiritual de la vida. I per l’altra, la cognició, l’experiència i la relació.

T’animes a provar un taller basat en una teràpia diferent? T’hi esperem!!

– Llenguatge, regles i patiment humà

– El trastorn d’evitació experiencial

– Desesperança creativa

– L’orientació als valors de l’ACT

– Estar disposat a acceptar els problemes

– El Jo com a context per a l’acceptació

– La pràctica del compromís amb els valors humans

– Exercicis, metàfores, i altres aproximacions

Taller impartit per Oriol Casas i Jordà.

Horari: a determinar

Data d’inici del pròxim taller: a determinar

Preu: a consultar

Apunta-t’hi!!

Iniciem un NOU I AMBICIÓS PROJECTE molt orientat als GRUPS, TANT TERAPÈUTICS COM LÚDICS. Iniciem GRUPS NOUS, i les INSCRIPCIONS ESTAN OBERTES. És possible, per tant, per circumstàncies òbvies, que alguns CURSOS I TALLERS pateixin alteracions i puguin ser “postergats” fins a nova indicació… Informa-te’n i apunta-t’hi!!

Per informació i apuntar-te al taller:

Oriol Casas i Jordà. Psicòleg i director de PSIPP.

Mail: oriol.casas@psipp.cat / info@psipp.cat

Telf: 646 04 03 07 (també watsapp).

logopsipp-300x75