Ho’oponopono (Perdó Universal)

Photo 02-05-13 16 09 20

 

HO’OPONOPONO (PERDÓ UNIVERSAL)

 

L’Ho’oponopono és un mètode ancestral de curació hawaià, una  tècnica profunda de resolució de conflictes i conciliació a través de les paraules, amb l’objectiu de restaurar l’harmonia, tant interna (pau interior) com externa (relacions), basant-se en l’amor i el perdó.

Pretén ser una eina per ser més conscients de la nostra responsabilitat personal en aquells fenòmens de la vida que ens provoquen patiment i dolor.

“Ho sento” vol dir assumir tota la responsabilitat respecte tot allò que ens succeeix a la vida, i manifestar el nostre més sincer “em sap greu” per haver contribuït a crear problemes en relació amb els demés.

Et proposem un taller de repunts místics, profunditat i sensibilitat. Prestarem atenció a les diferents parts de l’Ho’oponopono.

 

– Part teòrica: l’esperit d’Aloha

– Part pràctica: les experiències

– Els set principis Huna

– Responsabilitat, acceptació i perdó

– Amor i gratitud

– Aplicació i creixement interior

 

Taller impartit per Oriol Casas i Jordà.

 

Horari: a determinar (coming soon).

Data d’inici del pròxim taller: a determinar

Preu: a consultar (no perdonarem l’import!)

 

L’any 2017 iniciem un NOU I AMBICIÓS PROJECTE molt orientat als GRUPS, TANT TERAPÈUTICS COM LÚDICS. Iniciem GRUPS NOUS, i les INSCRIPCIONS ESTAN OBERTES. És possible, per tant, per circumstàncies òbvies, que alguns CURSOS I TALLERS pateixin alteracions i puguin ser “postergats” fins a nova indicació… Informa-te’n i apunta-t’hi!!

 

Per informació i apuntar-te al taller:

 

Oriol Casas i Jordà. Psicòleg i director de PSIPP.

Tel. 931257868 / 646 04 03 07 (watsapp).

Mail: oriol.casas@psipp.cat

 

 

logopsipp-300x75