Resolució de conflictes

ResolConf

 

A PSIPP observem, de forma excessivament evident, que el món on vivim és un conflicte permanent. Guerres, baralles, crits, disputes, traïcions, tensió. És un no-parar. Sembla que no tingui fi. Sembla que alguna cosa se’ns escapa, que fallem en algun punt…

Des de la perspectiva macrocosmos / microcosmos, creiem que el millor punt de partida per assolir una sensació més forta i estesa de Pau General és aprendre a afrontar de manera més eficaç els conflictes en la nostra vida diària, en el dia a dia.

L’àmbit d’actuació de la resolució de conflictes és immens, i el seu propòsit més directe és desenvolupar, ensenyar, implementar i aprendre els suficients coneixements per aconseguir una major eficàcia en l’àrea personal, professional i fins i tot internacional.

Partint del model “Jo Guanyo / Tu Guanyes”, us volem donar l’oportunitat de resoldre els vostres conflictes, d’entendre què passa, d’entendre què falla, i intentar trobar solucions, per a tu, i si pot ser, també per als demés. Volem posar-hi el nostre gra de sorra…

 

Serveis i tarifes:

  • Sessió personal: Visita individual, o com a màxim de tres persones, per enfrontar directament els problemes o conflictes plantejats. Preu: 70€.
  • Sessió per a empreses: Assessorament directe per millorar els conflictes i evolucionar com a empresa. Preu: 100€.
  • Sessió Grupal: Si aconseguim reunir-nos el suficient nombre de persones interessades en gestionar millor els conflictes, formarem un grup del tot “conflictiu” i ens ho passarem bé resolent problemes entre tots. Preu: 30€ / sessió.

 

Per informació i Demanar hora:

 

Oriol Casas i Jordà

Tel. 931257868 / Mbl. 646 04 03 07 (watsapp).

Mail: oriol.casas@psipp.cat

 

logopsipp-300x75