Idees i conceptes: Història i aplicació quotidiana

HaPsicologia

 

IDEES I CONCEPTES: HISTÒRIA I APLICACIÓ QUOTIDIANA

 

Fent una mirada enrere des del segle XXI, portem a sobre molts anys d’humanitat; molts anys de pensament, conceptes i evolució com a espècie. I quasi dos-cents anys de l’aparició de la Psicologia com a disciplina, amb les seves teories, millors o pitjors, i múltiples intents d’explicar, més encertadament o menys, la densa, abstracta i complicada realitat humana.

Hem conviscut amb mil.lers de conceptes, idees i tendències; mil.lers de teories, “ismes” i moviments de tot tipus, majoritaris, menors i residuals: Psicoanàlisi, conductisme, gestalt, cognitivisme, estructuralisme, Orient, Occident, existència, Déus, ànimes, ciència, aprenentatge i molts altres animalons…

A PSIPP et proposem un curs diferent: Un viatge dens i complicat, però alhora aclaridor i apassionant, per les idees i conceptes humans. Ens preguntarem, entre tots, fins a quin punt són certs; fins a quin punt estan demostrats; fins a quin punt ens els creiem com si tal cosa; i fins a quin punt els apliquem de forma automàtica a la nostra vida i dins dels esquemes socials en general.

Sona interessant. Difícil, però ben interessant. Vols dir-hi la teva? Treu-te el bitllet, que ens enlairem!! Tractarem, entre d’altres temes:

 

– Les idees psicològiques en l’antiguitat

– La foscor de la psicologia medieval

– Renaixement, racionalisme i modernitat

– Associació i anàlisi de la vida mental

– Idees evolucionistes i contemporànies

– Experiments i més experiments

– Conceptes psicoanalítics i “profunds”

– Fenomenologies, gestalts i altres abstraccions

– Tendències majoritàries i socialment acceptades

– Idees residuals i fins i tot “perilloses”

– Per què ens creiem el que ens creiem

– I d’altres…

 

Curs impartit per Oriol Casas i Jordà.

 

Horari: a determinar

Dates d’inici del pròxim curs: a determinar

Preu: a consultar (sense idees abstractes)

Apunta-t’hi!

 

L’any 2017 iniciem un NOU I AMBICIÓS PROJECTE molt orientat als GRUPS, TANT TERAPÈUTICS COM LÚDICS. Iniciem GRUPS NOUS, i les INSCRIPCIONS ESTAN OBERTES. És possible, per tant, per circumstàncies òbvies, que alguns CURSOS I TALLERS pateixin alteracions i puguin ser “postergats” fins a nova indicació… Informa-te’n i apunta-t’hi!!

 

Per informar-te i inscriure’t al curs:

 

Oriol Casas i Jordà. Psicòleg i director de PSIPP.

Tel. 931257868 / 646 04 03 07 (watsapp).

oriol.casas@psipp.cat

 

 

logopsipp-300x75