Sigues un bon cap (líders, jefes i directius)

Mecanismes-2

SIGUES UN BON CAP (LÍDERS, JEFES I DIRECTIUS) 

Ser un bon cap, directiu o líder, pot no resultar gens fàcil. Abordar un munt de tasques, controlar i motivar el personal, guanyar clients, mantenir els que ja tens, rebre i assumir crítiques, dirigir reunions, viatges no sempre desitjats… realment pot esdevenir una tasca intimidant i molt estressant!

Gestionar bé l’estrès i les facetes multi-tasca consisteix en descobrir allò que pots fer millor o diferent per aconseguir l’acompliment dels objectius desitjats. Els errors poden ser fatals, però no tens perquè pagar-ho amb la teva salut. Haurem d’aprendre a aprendre i extreure’n lliçons positives, recuperar-se, no repetir el mateix i enfocar el millor camí…

Volem compartir amb tu els fonaments de la direcció efectiva. I volem fer-ho d’una manera diferent i amena, sense caure en tòpics absurds de tota la vida que no s’adeqüen a la realitat ni serveixen per gaire.

Però sobretot, sobretot, volem transmetre una direcció efectiva basada en els valors positius i constructius, profunds, de respecte vers les persones, els drets humans, i les tasques que un ha de dur a terme… No tot “és el que hi ha”!!

Hummm, sembla interessant… li diem a la secretària que t’hi apuntes? Entre d’altres coses, prestarem atenció a diferents àrees:

– Ja hi has arribat. I ara… què?

– Funcions clau de la direcció

– Presa de grans i petites decisions

– Establiment d’objectius directius

– Capacitació, formació i orientació

– Al final tot és qüestió d’equip

– Control del rendiment i l’execució

– Eines i tècniques de direcció

– Delegar i transmetre bé el missatge

– Responsabilitat social i ètica corporativa

– Temps difícils per a directius “durs”

– Gestió del canvi i dels ànims

– Disciplina: recolzament per al rendiment

– Ho faig bé? Tòpics, errors i consells

– I d’altres…

Curs impartit per Oriol Casas i Jordà.

Horari: a determinar

Dates d’inici: a determinar

Preu: a consultar (a PSIPP, no a l’empresa).

Sigues un bon cap i apunta-t’hi!

Iniciem un NOU I AMBICIÓS PROJECTE molt orientat als GRUPS, TANT TERAPÈUTICS COM LÚDICS. Iniciem GRUPS NOUS, i les INSCRIPCIONS ESTAN OBERTES. És possible, per tant, per circumstàncies òbvies, que alguns CURSOS I TALLERS pateixin alteracions i puguin ser “postergats” fins a nova indicació… Informa-te’n i apunta-t’hi!!

Per informar-te i inscriure’t al curs:

Oriol Casas i Jordà. Psicòleg i director de PSIPP.

Mail: oriol.casas@psipp.cat / info@psipp.cat

Telf: 646 04 03 07 (també watsapp).

logopsipp-300x75