Filosofia: Perd la por a fer-te preguntes

FB551

FILOSOFIA: PERD LA POR A FER-TE PREGUNTES

Què és realment la filosofia? Ha de resultar sempre tant complicada, densa i inabastable? Per què la veiem sempre tant abstracta i llunyana de la realitat quotidiana de nosaltres, els ésser humans “normals”?

A PSIPP t’hem preparat un curs de filosofia perquè et resulti més planera i pròxima, que li puguis aplicar un sentit pràctic en el teu dia a dia, i que fins i tot t’atreveixis a posar-te la mà sota la perilla, diguis “hummm”, et plantegis preguntes importants per a tu, i et converteixis en un filòsof del segle XXI.

A partir del coneixement dels fets i idees claus i essencials de 3000 anys de pensament humà, i a través de tot un conjunt d’eines, tècniques i mètodes de reflexió i confrontació, intentarem plantejar-nos problemes que ens preocupen, i preguntes complicades de la nostra societat actual.

I això, precisament, és el que fa de la filosofia una disciplina tant atractiva: que li perdis la por i la puguis utilitzar avui, per les teves coses, i pel gust intrínsec de pensar en aquest misteri tant gran, i tant bonic, que és la vida… i tu mateix!

Et fixes que cada cop més responem a les coses que ens passen amb un simple “és el que hi ha!“?… Ho reflexiones i et preguntes profundament si t’apuntes al curs? Entre d’altres coses, li donarem un cop d’ull a diferents temes:

– De què va realment la filosofia i per què és important

– Convertir-se en un pensador filosòfic

– De la filosofia antiga a l’actualitat

– Orient i Occident

– Grans esquemes de la filosofia de sempre

– Lògica, epistemologia i coneixement

– Ficció i realitat: com sabem que no somniem?

– Enigmes, endevinalles, dilemes ètics i altres coses per pensar

– La ment, la consciència, la moral i l’identitat personal

– Política, llibertat i valors humans

– Filosofia i Ciència, la gran lluita

– Filosofia i societat moderna: Veritats i modes

– I d’altres…

Curs impartit per Oriol Casas i Jordà.

Horari: a determinar

Dates d’inici del pròxim curs: a determinar

Preu: a consultar (i a analitzar)

Apunta-t’hi sense reflexionar massa!!

Iniciem un NOU I AMBICIÓS PROJECTE molt orientat als GRUPS, TANT TERAPÈUTICS COM LÚDICS. Iniciem GRUPS NOUS, i les INSCRIPCIONS ESTAN OBERTES. És possible, per tant, per circumstàncies òbvies, que alguns CURSOS I TALLERS pateixin alteracions i puguin ser “postergats” fins a nova indicació… Informa-te’n i apunta-t’hi!!
Per informar-te i inscriure’t al curs:

Oriol Casas i Jordà. Psicòleg i director de PSIPP.

Mail: oriol.casas@psipp.cat / info@psipp.cat

Telf: 646 04 03 07 (també watsapp).

logopsipp-300x75