Xerrades temàtiques i seminaris

MF2-309

XERRADES TEMÀTIQUES / SEMINARIS

En més d’una ocasió, sigui per interès general, perquè algú ho demani, o perquè vingui al cas, podem agafar una temàtica concreta i dissecar-la al nostre gust, aprofundint, mirant-la des de diferents angles, i, sobretot, que tu també hi puguis participar i dir-hi la teva, tenir el teu moment de glòria, aportar-hi el teu granet de sorra, sorprendre a l’auditori amb els teus coneixements i la teva loquacitat…

Aquest volem que sigui el punt distintiu de les Xerrades Temàtiques i Seminaris de PSIPP! Que, a partir d’un desenvolupament inicial, executat per algú prou qualificat, vagin fluint les opinions, i des del respecte i el propi interès general, construïm entre tots un nou cos contrastat del tema escollit, que el puzzle vagi prenent forma, i cadascú en pugui treure el seu propi profit particular i marxar cap a casa ben satisfet.

Així que puguem us facilitarem la informació detallada dels temes escollits, així com les dades exactes, perquè t’hi puguis apuntar si t’interessa.

– Dades: a determinar

– Dimensió: Grup fins a 20 persones.

– Preu: 20 €

Esperem que t’agradi el que t’oferim, i que això només sigui el principi d’una bonica amistat.

Iniciem un NOU I AMBICIÓS PROJECTE molt orientat als GRUPS, TANT TERAPÈUTICS COM LÚDICS. Iniciem GRUPS NOUS, i les INSCRIPCIONS ESTAN OBERTES. És possible, per tant, per circumstàncies òbvies, que alguns CURSOS I TALLERS pateixin alteracions i puguin ser “postergats” fins a nova indicació… Informa-te’n i apunta-t’hi!!

Per informació i apuntar-s’hi:

Mail: info@psipp.cat

Telf: 646 04 03 07 (també watsapp).

logopsipp-300x75