Grafologia i Grafoteràpia

Grafologia

 

SERVEIS A PROFESSIONALS I A PARTICULARS:

La grafologia és una “Ciència que per mitjà d’una tècnica i metodologies específiques, basades en medicions riguroses i l’anàlisi dels trets de l’escriptura, permet conèixer la personalitat d’un individu i diagnosticar l’equilibri mental, nerviós, fisiològic, moral i emocional de l’autor”.

Aquesta disciplina pot aplicar-se a totes les situacions, proporciona un perfil psicològic i capta les aptituds de la persona mitjançant les dades obtingudes de l’estudi de la seva escriptura. Depenent de les necessitats, el grafòleg intervindrà en Selecció de Personal, Medicina Clínica i Psiquiàtrica, Grafoteràpia, Àrea educativa, Estudi i compaginació de caràcters, Orientació Professional, conflictes interpersonals, mobbing,etc.

La grafologia destaca per ser una de las tècniques més útils per obtenir un coneixement exhaustiu de la personalitat de l’individu. En diferents paisos europeus, com França o Alemanya, s’usa des de fa dècades, sobretot en l’àmbit empresarial i en selecció de personal. Actualment, és un servei molt demandat en el nostre país.

La gran ventatja de la grafologia és que no necessita la presència física del subjecte a analitzar, factor que aporta senzillesa i comoditat per a l’interessat i pel grafòleg, obtenint així una gestió ràpida i resultats complerts.

Els trets de l’escriptura són únics i personals, són molt difícils de modificar i dissimular; per això aquest test projectiu és tant eficaç, ja que no és possible enganyar a l’expert que el realitza.

 

SERVEIS PER A PROFESSIONALS I EMPRESES:

 

Pre-selecció de candidats: Criba de currículums quan per una oferta de feina hi ha una quantitat alta d’aspirants.

Selecció per Competències: Aportem de forma esquemàtica les capacitats del candidat perquè en sigui més fàcil la desició final.

Informe Post-selecció: Informe detallat i concret dels candidats que han superat les diferents etapes del procés de selecció.

Avaluació de Personal: S’estudia als treballadors d’una empresa per a una possible re-ubicació i aixó poder optimitzar l’aportació laboral de cada persona.

Compaginació de caràcters: Valorem les aptituds i defectes de les persones per determinar si la seva relació, laboral, sentimental o social resultarà beneficiosa, estable o conflictiva.

Assessorament: Assessorem en totes les possibilitats que atorga la grafologia en els diferents àmbits empresarials, personals o socials. La seva efectivitat  abarca gran diversitat de situacions i necessitats.

 

SERVEIS DE GRAFOLOGIA TERAPÈUTICA PER A PARTICULARS:

  • Grafoteràpia: Si volem modificar la nostra conducta, o algun tret de la nostra personalitat que no ens agrada, durem a terme aquesta teràpia, que es basa en la modificació de la pròpia lletra per a millorar aquests trets que ens desagraden.
  • Estudis personalitzats: Realitzem informes concrets del tret de personalitat que ens interessa conèixer i ampliar, donant a conèixer les aptituds de la persona analitzada.
  • Orientació per a nens i adolescents: Guiem a pares o educadors per entendre millor a nens i adolescents.
  • Orientació laboral: S’analitza el perfil del subjecte per als llocs de feina als que desitja accedir, i avaluem si s’adapta a les seves aptituds i si pot optar a d’altres opcions millors, orientant-lo en la seva recerca de feina.
  • Grafologia Emocional: Realitzem valoracions de persones que es considera que estan patint qualsevol tipus de canvi afectiu, psicològic, trastorn o debilitat, per verificar aquest canvi i com afrontar-lo.

 

Tots els serveis anteriors poden canviar-se, ampliar-se o millorar-se, segons les necessitats de la persona interessada, tot estudiant els objectius i els resultats que es desitgen aconseguir mitjançant la grafologia terapèutica. 

 

SERVEI NO DISPONIBLE TEMPORALMENT. DISCULPEU LES MOLÈSTIES.


Telf. 931257868
Mail: info@psipp.cat

 

logopsipp-300x75