Cicles de Conferències

Cridar

CICLES DE CONFERÈNCIES

A PSIPP creiem que un element important que enforteix l’autoestima i ens fa sentir bé amb un mateix és la cultura, el formar-se i informar-se, el saber coses, la curiositat intel.lectual, la sensibilitat per tot el que t’envolta, la passió quasi mística per entrar en la raó de les coses i les arrels del coneixement.

Et volem oferir cicles de conferències, cada un amb la seva línia peculiar, segons el camp d’aplicació: Ens agradarà parlar de psicologia, de filosofia, d’antropologia o sociologia, però també de matemàtiques, de biologia, de botànica o de física quàntica.

Ens agrada saber de tot, i el límit del ridícul ens el posa la Belén Esteban.

Reserva’t alguna tarda, perquè voldràs venir a PSIPP a gaudir de sessió contínua de conferències interessants, motivadores i disteses.

Esperem que t’agradi el que t’oferim, i que això només sigui el principi d’una bonica amistat.

– Molt aviat et podrem transmetre informació molt més detallada i precisa sobre els continguts i les dades, perquè t’ho puguis combinar.

Format: Tres (3) conferències seguides, amb cafè, pastes i fanta de llimona.

  • – 1a sessió a les 16h.
  • – 2a sessió a les 18h.
  • – 3a sessió a les 20h.

Durada: aproximadament 1:30h

Preu: 20 € / conferència.

Places limitades.

Iniciem un NOU I AMBICIÓS PROJECTE molt orientat als GRUPS, TANT TERAPÈUTICS COM LÚDICS. Iniciem GRUPS NOUS, i les INSCRIPCIONS ESTAN OBERTES. És possible, per tant, per circumstàncies òbvies, que alguns CURSOS I TALLERS pateixin alteracions i puguin ser “postergats” fins a nova indicació… Informa-te’n i apunta-t’hi!!

per informació i apuntar-s’hi:

Mail: info@psipp.cat

Telf: 646 04 03 07 (també watsapp).

logopsipp-300x75