Amics de PSIPP

PSIPP al facebook El nostre grup d'amistats i activitats

 

Al nostre grup de facebook (facebook.com/psipp) hi trobaràs dues grans àrees de satisfacció per a la teva autoestima:

1) L’ÀREA “INTEL.LECTUAL”: Aprèn coses noves; vine a les nostres xerrades i cicles de conferències; inscriu-te als nostres cursos i tallers. Sent que estàs viu, que creixes, evoluciones i millores. Entra i participa-hi, digues la teva i segueix les novetats.

2) L’ÀREA SOCIAL-RELACIONAL: Fes nous amics, excursions amb bicicleta i sense ella, comparteix receptes, juga a pàdel, fes una cervesa, aprèn a dibuixar, condueix un kart o anem a córrer una horeta… És l’espai d’AMICS DE PSIPP. Inscriu-t’hi i disfruta com vulguis el nostre grup d’amistats. Només has de llegir el text que segueix i, responsablement, tenir la intenció de complir-ho!!

 

DECLARACIÓ D’INTENCIONS O CODI DEONTOLÒGIC D’AMICS DE PSIPP:

  • AMICS DE PSIPP neix amb la pretensió de complir una gran missió: ser la BRANCA SOCIAL, D’AMISTATS I ACTIVITATS del centre PSIPP (Psicologia, Salut I Progrés Personal).
  • La paraula que ens defineix és l’AUTOESTIMA, i a partir d’ella volem arribar a tu, que ens coneguis, i disfrutis de tot el que t’oferim.
  • Volem ser oberts i expansius, però només hi ha un punt on serem estrictes i curosos: En el DONAR EXEMPLE I TRANSMETRE el codi de valors que defensem, i que esperem que tu i els teus també compartiu.
  • El CODI DE VALORS DE PSIPP ens diu que totes les activitats que fem, totes les amistats que iniviem, tot allò que diguem i totes les nostres actituds dins del grup, naixeran en el cor i en l’autoestima i, per tant, es regiran per:

– Serenitat
– Respecte i educació
– Obertura als demés
– Alegria i optimisme
– Responsabilitat
– Creativitat
– Empatia i ajuda
– Observació i reflexió
– Col.laboració
– Voluntat positiva
– Assertivitat
– Amor per tot allò que fas
– Més…

  • Us volem oferir un ampli ventall d’ACTIVITATS d’oci, així com petits GRUPS ESPECIALITZATS en diferents àrees, tant siguin amb la voluntat d’APRENDRE com de DISFRUTAR o complir el somni de compartit els teus hobbies o gustos més personals. Busca els teus. De ben segur t’hi trobaràs a gust… (per aconfirmar)

 

Iniciem un NOU I AMBICIÓS PROJECTE molt orientat als GRUPS, TANT TERAPÈUTICS COM LÚDICS. Iniciem grups nous, i les INSCRIPCIONS ESTAN OBERTES. Informa-te’n i apunta-t’hi!!

 

Dóna-li al “m’agrada” i a gaudir de noves experiències i amistats. T’hi esperem!!

 

Link directe al grup Facebook.com/psipp.

 

logopsipp-300x75